✔  Medlem af garantiordningen

✔  Alt i professionel fugning

✔  Altid uforpligtende tilbud

Brandisolering og brandsikring af rørgennemføring tilbydes

Hos Kvalifuge ApS i Birkerød har vi specialiseret os i brandisolering og brandsikring af rørgennemføring ved hjælp af brandfugning. Det kan eksempelvis være i forbindelse med rør og elkabler i erhverv og industrien. Brandsikring af rørgennemføring kan også være i synlige bygningsdele ved blandt andet pumper og ventilation.

Vi udfører brandisolering, brandtætning og enhver brandfugning i overensstemmelse med gældende krav og har altid sikkerhed, kvalitet og æstetik i højsædet. Hos os er der ingen opgave, der er for stor , og ingen opgave der er for lille. Vi har kunder i blandt andet Farum, Allerød, Værløse og omegn samt hele det øvrige Nordsjælland og København.

Vi har stor ekspertise med brandsikring af rørgennemføring

Vi har oparbejdet stor ekspertise med forskellige løsninger inden for brandisolering af rør og kabler, herunder rørgennemføringer. Med brandtætning kan dine rørmoduler og kabler modstå en brand og yde den påkrævede brandbeskyttelse. Det betyder blandt andet, at der vil være tid til at evakuere bygningen.

Når vi udfører brandsikring af rørgennemføring, benytter vi isoleringsmaterialet brandbatts, som er testet og godkendt til industrien, og med kendte leverandører såsom Rockwool er kvaliteten altid i orden. Vi bruger desuden brandfuger for at sikre en ordentlig brandisolering ved sammenføjninger og lignende.

Brandfugning foretages ofte på synlige bygningsdele og rørmoduler, og vi sikrer naturligvis, at vores brandsikring af rørgennemføringer er både af høj kvalitet og ser pænt ud.

Brandfugning der er kvalitetssikret af vores fugemænd

​For at opnå den optimale sikkerhed i forbindelse med brandfuger, er det vigtigt at opgaven bliver udført af professionelle. Vi udfører professionel og kvalitetssikker brandtætning af blandt andet VVS-rør, branddøre, el-installationer og ventilationsrør.

Kvalifuge ApS har stor ekspertise i forbindelse med brandtætning og -fuger i brandadskillende bygningsdele. I henhold til brandtætning skal enhver fuge tætnes således, at brandfugerne har samme brandmodstand som bygningsdelen.​

Brandsikring i forbindelse med fuger kan udføres med enten godkendte brandfuger eller præfabrikerede lister.

​Der er aspekter såsom brandkrav, bevægelse og fugt som i sidste ende bestemmer, hvilket fugemateriale vi vil anvende som brandfugning. Med vores mangeårige erfaring i branchen kan du altid være sikker på, at din brandfugning bliver udført med fokus på kvalitet, sikkerhed og prisvenlighed.

Uanset om det er brandtætning, brandfugning eller brandsikring af rør, branddøre, brandvinduer eller lignende, kan vi hos Kvalifuge ApS udføre opgaver af høj kvalitet og til fornuftige priser.

Vi har fokus på holdbarhed og finish ved brandisolering

Vores erfarne fugemænd lægger altid vægt på at levere et solidt og holdbart håndværk ved brandisolering i industrien og brandsikring af rør og elkabler. Vi lægger dog også vægt på at efterlade et flot stykke arbejde, da det er vigtigt for os, at du er tilfreds med den afsluttende finish på vores brandfuger. 


Uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering, kan du altid forvente et resultat i høj kvalitet samt en personlig service til en fornuftig pris.

Vi sikrer dig med brandfuger til brandtætning i huset

​Du skal altid være velkommen til at kontakte Kvalifuge ApS for at modtage et uforpligtende tilbud i København eller Nordsjælland på telefon 30 23 37 18.

​Alle opgaver tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Derfor tager vi altid en grundig snak med dig om det arbejde, der skal udføres, inden vi påbegynder brandfugning. På den måde kan du være sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger. Hver gang.


Kontakt os for at høre om priser på brandfugning

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre om vores priser på brandtætning med brandfuger og få flere oplysninger om vores løsninger. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på brandsikring af rørgennemføring.


Vores priser på brandisolering i industrien er ganske konkurrencedygtige.


Hvis du er interesseret eller har nogen spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 30 23 37 18 for at høre nærmere. Du kan også altid skrive til os på e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på fugning

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook