✔  Medlem af garantiordningen

✔  Alt i professionel fugning

✔  Altid uforpligtende tilbud

Brandtætning med brandfuger – mange års erfaring

Kvalifuge ApS har mange års erfaring og specialisering i henhold til brandfugning hos både erhverv, private, virksomheder og institutioner i København og Nordsjælland. Vi udfører enhver brandfugning i overensstemmelse med gældende krav og har altid sikkerhed, kvalitet og æstetik i højsædet.

Hos os er der ingen opgave, der er for stor , og ingen opgave der er for lille. Fugefirmaet Kvalifuge ApS overholder altid enhver indgået aftale med vores kunder og leverer prisvenlige, skræddersyede tilbud.

Brandfugning der er kvalitetssikret af vores fugemænd

​For at opnå den optimale sikkerhed i forbindelse med brandfuger, er det vigtigt at opgaven bliver udført af professionelle. Vi udfører professionel og kvalitetssikker brandtætning af blandt andet VVS-rør, branddøre, el-installationer og ventilationsrør.

Kvalifuge ApS har stor ekspertise i forbindelse med brandtætning og -fuger i brandadskillende bygningsdele. I henhold til brandtætning skal enhver fuge tætnes således, at brandfugerne har samme brandmodstand som bygningsdelen.​

Brandsikring i forbindelse med fuger kan udføres med enten godkendte brandfuger eller præfabrikerede lister.

Der er aspekter såsom brandkrav, bevægelse og fugt som i sidste ende bestemmer, hvilket fugemateriale vi vil anvende som brandfugning. Med vores mangeårige erfaring i branchen kan du altid være sikker på, at din brandfugning bliver udført med fokus på kvalitet, sikkerhed og prisvenlighed.

Uanset om det er brandtætning, brandfugning eller brandsikring af rør, branddøre, brandvinduer eller lignende, kan vi hos Kvalifuge ApS udføre opgaver af høj kvalitet og til fornuftige priser.

Vi sikrer dig med brandfuger til brandtætning i huset

​Du skal altid være velkommen til at kontakte Kvalifuge ApS for at modtage et uforpligtende tilbud i København eller Nordsjælland på telefon 30 23 37 18.

​Alle opgaver tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Derfor tager vi altid en grundig snak med dig om det arbejde, der skal udføres, inden vi påbegynder brandfugning. På den måde kan du være sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger. Hver gang.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde – eller benyt kontaktformularen længere nede.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på fugning

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook