Fugearbejde og fugeservice i alle afskygninger på Sjælland

Hos Kvalifuge ApS tilbyder vi alle former for fugning i København og i hele Nordsjælland, og vores fugeservice dækker både indendørs såvel som udendørs fugearbejde. Vores​ fugefirma kan tilbyde nedenstående.​​

Vi tilbyder blandt andet:

​Læs mere om vores fugeservice

Når vi udfører fugeservice, arbejder vi primært med gummifuger og elastiske fuger, men vi tilbyder også brandfugning og fugearbejde med sandbestrøede fuger, der ligner mørtelfugning.

Du kan få en mere detaljeret oversigt over de forskellige typer fuger ved at klikke her, ligesom du også kan læse meget mere om vores fugeservice og fugearbejde her på hjemmesiden ved at trykke på listen foroven.

Vi tilbyder fugearbejde i høj kvalitet

Kvalifuge ApS har stor erfaring og ekspertise inden for fugearbejde, og vi leverer altid fugeservice af højeste kvalitet. 

Med os som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret et kvalitetsbevidst og langtidsholdbart resultat med en smuk finish.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 30 23 37 18 eller via e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk, hvis du ønsker professionelt udført fugearbejde.

Vi yder altid rådgivning omkring valg af fuge og den bedste løsning på netop din opgave.

Kontakt os

- og få et uforpligtende tilbud

Har du en fugeopgave?
​Kontakt os allerede i dag!

Udfyld venligst nedestående formular. Så vil din fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✰✰✰✰✰ 

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook 

Kvalifuge ApS

Kontakt