✔  Medlem af garantiordningen

✔  Alt i professionel fugning

✔  Altid uforpligtende tilbud

Fugning af både

Hos Kvalifuge ApS er fugning af alle slags både et af vores specialer. Vi laver alle typer fuger og tætninger på såvel større lystbåde, sejlskibe og sejlbåde som mindre både.

Vi tilbyder bl.a. nye fuger til både inden for:

  • Renovering af fuger
  • Flotte finishfuger
  • Fuger på bådvinduer
  • Fuger til båddæk.

Flot finish på din båd

Hvad enten det drejer sig om en finishfuge, eller om der skal fuges og tætnes i forbindelse med reparationer, kan Kvalifuge ApS tilbyde et kvalitetssikkert og flot arbejde i forbindelse med fugning af både.

Ofte kan fugearbejdet være den sidste finish, der skal til, for at eksempelvis lister, vindspejle eller vinduer kommer til at se flotte ud. Derfor kræver det også sin specialist, hvis resultatet skal være flot og præsentabelt. Vi har stor erfaring og arbejder altid koncentreret, effektivt og grundigt, så vi kan præsentere et smukt og holdbart resultat for vores kunder.

Er din båd utæt?

Mange både er utætte, uden at ejeren er klar over det. Vi tilbyder at gennemgå bådens fuger for utætheder og giver gerne et uforpligtende tilbud på en eventuel renovering.

Vi udfører fugning af både i hele omegnen omkring København og Nordsjælland og arbejder både med private kunder såvel som erhvervskunder.

Du kan kontakte os på telefon 30 23 37 18 hvis du ønsker en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med fuger.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på fugning

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook