✔  Medlem af garantiordningen

✔  Alt i professionel fugning

✔  Altid uforpligtende tilbud

Fugning på sterile områder

Kvalifuge ApS har stor ekspertise inden for fugning på sterile områder. Vi har erfaring med både større og mindre opgaver, og blandt vores kunder er også store virksomheder såsom Lundbeck og Novo Nordisk.

Vi udfører silikonefugning

Blandt andet i medicinal-, fødevare- og forskningsindustrien er det meget vigtigt med en høj standard inden for alle områder. Det kræver fugning i topklasse, så der ikke er åbne revner og sprækker, hvor bakterier kan slå sig ned.

Kvalifuge ApS udfører silikonefugning. Silikone er især godt til sterile områder, da det hæfter godt på de fleste materialer og indeholder såkaldte fungicider, der beskytter mod skimmelsvamp og andre vækster.

Elastisk silikonefugning

Skal fugerne skiftes, tilbyder vi en elastisk silikonefugning, der forhindrer vand i at trænge ind i vægge og ned i gulve.

Den elastiske masse kan i hærdet tilstand strække sig helt op til 25 procent og er derfor velegnet til steder, hvor vægge eller samlinger kan sætte sig.

I er altid meget velkomne til at kontakte Kvalifuge ApS. Vi er klar med råd, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på fugning

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook