Fugning på sterile områder

Kvalifuge ApS har stor ekspertise inden for fugning på sterile områder. Vi har erfaring med både større og mindre opgaver, og blandt vores kunder er også store virksomheder såsom Lundbeck og Novo Nordisk.

Vi udfører silikonefugning

Blandt andet i medicinal-, fødevare- og forskningsindustrien er det meget vigtigt med en høj standard inden for alle områder. Det kræver fugning i topklasse, så der ikke er åbne revner og sprækker, hvor bakterier kan slå sig ned.

Kvalifuge ApS udfører silikonefugning. Silikone er især godt til sterile områder, da det hæfter godt på de fleste materialer og indeholder såkaldte fungicider, der beskytter mod skimmelsvamp og andre vækster.

Kontakt os

- og få et uforpligtende tilbud

Elastisk silikonefugning

Skal fugerne skiftes, tilbyder vi en elastisk silikonefugning, der forhindrer vand i at trænge ind i vægge og ned i gulve.

Den elastiske masse kan i hærdet tilstand strække sig helt op til 25 procent og er derfor velegnet til steder, hvor vægge eller samlinger kan sætte sig.

I er altid meget velkomne til at kontakte Kvalifuge ApS. Vi er klar med råd, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?
​Kontakt os allerede i dag!

Udfyld venligst nedestående formular. Så vil din fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✰✰✰✰✰ 

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook 

Kvalifuge ApS

Kontakt