✔  Medlem af garantiordningen

✔  Alt i professionel fugning

✔  Altid uforpligtende tilbud

Reparation af fuger i murværk, vinduer og døre

Hos Kvalifuge ApS i Birkerød nær Nordsjælland og København har vi stor ekspertise med reparation af fuger. Det kan være reparation af fuger i murværk, vinduer eller døre. Vi laver også nye fuger og omfugning.

Undgå træk eller skader ved at få en reparation af fuger

Vinduer, døre, og murværk, herunder facader, skal løbende vedligeholdes. Det gælder især, hvis der kommer skader i fugerne. 

Ofte er det tilstrækkeligt med reparation af fuger, mens det i andre tilfælde er nødvendigt med en større omfugning.

Huller, frostskader og utætheder i facade kan føre til fugtproblemer, skimmelsvamp og skader i hulmursisoleringen. Samtidig skal reparationen sikrer, at der ikke kommer flere og større frostskader.

Reparation af fuger i døre og vinduer handler om at hindre træk og varmetab, men i visse tilfælde kan der også trænge vand og fugt ind i et eller andet omfang.​

Vores dygtige fugemænd lægger stor vægt på at levere et solidt fugehåndværk, men de lægger også vægt på at efterlade et pænt arbejde. Det er altid vigtigt for os, at vores kunder bliver tilfredse med den afsluttende finish.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på fugning

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for fugning. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på reparation af fuger.

Du kan ringe på telefon 30 23 37 18 for at aftale nærmere. Du kan også sende en besked til os på e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på fugning

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook