✔  Medlem af garantiordningen

✔  Alt i professionel fugning

✔  Altid uforpligtende tilbud

Vådrumsfugning: Fugning af badeværelse og fliser i vådrum

Hos Kvalifuge ApS i Birkerød udfører vi alle former for fugning af vådrum, herunder blandt andet fugning af badeværelse og fugning af fliser i vådrum. Derudover tilbyder vi også udskiftning af fuger i badeværelse. Vi udfører vådrumsfugning for private og erhverv i blandt andet Farum, Allerød, Værløse og hele det øvrige Nordsjælland samt København.

Professionel og korrekt fugning af badeværelse

Der stilles store krav til fugning af i badeværelse, da badeværelset er et rum, der påvirkes af vand og høj luftfugtighed. Derfor er det vigtigt at sørge for ordentlige fuger i høj kvalitet, som lukker tæt.  Vi fuger altid i hele badeværelset, så der er tæt omkring bruser, badekar, afløb, døre og vinduer.

Vi har stor erfaring og mange års ekspertise inden for fugning af vådrum, hvilket er din garanti for, at fugningen er udført korrekt og professionelt. Når du lader os stå for fugning af vådrum, er du derfor sikker på at undgå råd og svamp i og omkring fugen og de omkringliggende konstruktioner, og dermed sikrer du et sundt indeklima og et flot resultat.

Fugning af vådrum med silikonefuge

Du bør være opmærksom på, at de bløde fuger i et vådrum, der mange steder fungerer som tætning på badeværelser, har begrænset levetid og skal skiftes med nogle års mellemrum. 

Derfor arbejder vi med silikonefuger, når udfører fugning af fliser på badeværelset og andre former for fugning af vådrum. På denne måde er du sikret et holdbart resultat.


Udskiftning af fuger i badeværelse udføres til perfektion

Hos os er fugning ikke bare fugning. Både ny fugning og udskiftning af fuger i badeværelse skal gøres perfekt, uanset hvilken opgave det drejer sig om. 

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Gennem tiden har vi oparbejdet et stort kundenetværk med tilfredse kunder, fordi vi netop vægter kvalitet og service meget højt.


Kontakt os og få et tilbud på fugning af fliser på badeværelset

Ønsker du også et kvalitetsbevidst resultat, så kontakt os på telefon 30 23 37 18 eller send en e-mail på kent.madsen@kvalifuge.dk og få udført en professionel vådrumsfugning. 

Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på fugning af fliser.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på fugning

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook