​Fugning af badeværelse og udskiftning af fuger i badeværelse

​Hos Kvalifuge ApS udfører vi alle former for fugning af badeværelse i København og resten af Nordsjælland, herunder udskiftning af fuger i badeværelse og andre vådrum.​

Professionel og korrekt fugning af badeværelse

Der stilles store krav til fuger i badeværelse, da det er et rum, der påvirkes af vand og høj luftfugtighed. Derfor er det vigtigt at sørge for ordentlige fuger i høj kvalitet, som lukker tæt. Vi fuger altid i hele badeværelset, så der er tæt omkring bruser, badekar, afløb, døre og vinduer.

​Vi har stor erfaring og mange års ekspertise inden for fugning af badeværelse, hvilket er din garanti for, at fugningen er udført korrekt og professionelt.

​Når du lader os stå for fugning af badeværelse, er du derfor sikker på at undgå råd og svamp i og omkring fugen og de omkringliggende konstruktioner, og dermed sikrer du et sundt indeklima og et flot resultat.​​​

Silikonefuger til badeværelset

Du bør være opmærksom på, at de bløde fuger i et badeværelse, der mange steder fungerer som tætning på badeværelser, har begrænset levetid og skal skiftes med nogle års mellemrum.

Derfor arbejder vi med silikonefuger, når vi fuger i et badeværelse. På denne måde er du sikret et holdbart resultat.

​Udskiftning af fuger i badeværelset – til perfektion

Hos os er fugning ikke bare fugning. Fugning af badeværelse og udskiftning af fuger i badeværelse skal gøres perfekt, uanset hvilken opgave det drejer sig om. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Gennem tiden har vi oparbejdet et stort kundenetværk med tilfredse kunder, fordi vi netop vægter kvalitet og service meget højt.

​Ønsker du også et kvalitetsbevidst resultat, så kontakt os på telefon 30 23 37 18 eller send en e-mail på kent.madsen@kvalifuge.dk og få udført en professionel fugning af badeværelset.

Kontakt os

- og få et uforpligtende tilbud

Har du en fugeopgave?
​Kontakt os allerede i dag!

Udfyld venligst nedestående formular. Så vil din fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✰✰✰✰✰ 

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook 

Kvalifuge ApS

Kontakt