✔  Medlem af garantiordningen

✔  Alt i professionel fugning

✔  Altid uforpligtende tilbud

Fugning af døre udføres af dygtige fagfolk​

Trænger dine døre til at blive omfuget, eller har du netop udskiftet din hoveddør og ønsker en professionel fugning omkring den? Hos Kvalifuge ApS i Birkerød tilbyder vi professionel fugning af døre til en fordelagtig pris.

Vi har mange års erfaring, og vi fuger både for private og erhverv i Farum, Værløse, Allerød og hele Nordsjælland samt København. 

Vi sikrer et holdbart resultat, som samtidig har en flot finish. Vi arbejder både for boligforeninger, virksomheder, medicinalindustrien og private husejere.

Vi sørger for fugning af døre i topkvalitet

Når dine døre bliver fuget, er det selvfølgelig vigtigt, at kvaliteten og holdbarheden af fugningen er i top, så der ikke opstår utætheder omkring dørene. 

Vores dygtige fagfolk har den nødvendige ekspertise og erfaring til at kunne tilbyde fugning af døre, der holder i mange år.​

Undgå smuldrende fuger – vælg en gummifuge

Fuger i mørtel kan med tiden begynde at smuldre på grund af vejr, vind og almindelig slitage. For at undgå dette kan vi med fordel anvende en gummifuge, som holder bedre under disse forhold.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på fugning af døre

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejde, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på fugning af døre.

Vi står desuden klar med professionel rådgivning, så du får den helt rigtige løsning.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 30 23 37 18 men du kan også skrive til vores e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på fugning

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook