✔  Medlem af garantiordningen

✔  Alt i professionel fugning

✔  Altid uforpligtende tilbud

Fugning af gulv i træ og beton

Trænger fugerne i dit gulv til at blive rettet op, eller skal der lægges helt nye fuger omkring dit nye gulv? En korrekt udført gulvfuge giver en smuk finish, og samtidig forhindrer fugen, at der kan komme skidt og snavs imellem gulvet eller gulvfliserne.

Hos Kvalifuge ApS i Birkerød tilbyder vi professionel fugning af gulv af enhver slags. Vi har speciale i fugning imellem trægulve, betongulve og skibsgulve, som vi udfører for private og erhverv i blandt andet København og Nordsjælland, herunder i Farum, Værløse og Allerød.

Gulvfugning kan forhindre skidt og snavs i at hobe sig op

En gulvfuge kan i visse tilfælde være en nødvendighed. Blandt andet kan fugning af gulv afholde snavs i at ophobe sig imellem trægulvbrædder, klinkegulve og andre gulvtyper. Ligeledes vil gulvfugning give et mere slidstærkt resultat, der holder i flere år, ligesom det fungerer som en flot afsluttende finish.

Vi har mange års erfaring med professionelt fugearbejde, og vi lægger stor vægt på at udføre vores arbejde i høj kvalitet, så vores kunder bliver tilfredse med resultatet. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på fugning af gulv

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for fugning af gulv, er du altid velkommen vil at kontakte os på telefon 30 23 37 18 eller e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk

Du kan også benytte vores kontaktformular længere nede på siden, og vi hører selvfølgelig også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål. 


Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på fugning

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook