✔  Medlem af garantiordningen

✔  Alt i professionel fugning

✔  Altid uforpligtende tilbud

Fugning af vinduer og udskiftning af vinduesfuger

Skal du have foretaget fugning af vinduer eller udskiftning af vinduesfuger, så lad Kvalifuge ApS i Birkerød klare opgaven og få et flot og holdbart resultat.

VI har mange års erfaring inden for vinduesfugning, som vi blandt andet udfører i Værløse, Allerød, Farum og det øvrige Nordsjælland samt i København.

Få udført fugning af vinduer af professionelle fagfolk

Det er naturligvis vigtigt for både kvaliteten og holdbarheden, at fugning af vinduer bliver udført af en professionel fugemand. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi kan tilbyde en kvalitetssikker fugning, der holder i rigtig mange år.

Vi fuger vinduer med gummifuge

Fuger i mørtel kan efterhånden begynde at smuldre omkring vinduerne som resultat af vind og vejr samt almindelig slitage. Derfor kan du med fordel vælge at få foretaget en omfugning med en gummifuge

Vi yder altid kompetent rådgivning, inden vi går i gang med udskiftning, omfugning eller anden slags fugearbejde omkring dine vinduer.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for fugning eller omfugning af vinduer? Så tag os med på råd.

Vi tilbyder fugning og udskiftning af vinduesfuger for private husejere, boligforeninger, virksomheder og medicinalindustrien – altid med fokus på et højt kvalitetsniveau og en effektiv fugning af vinduer.

Kontakt os for professionel fugning af vinduer

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 30 23 37 18 eller du kan sende en e-mail til kent.madsen@kvalifuge.dk, hvis du ønsker professionel vinduesfugning, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.​

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på fugning

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook