Hillerød

Fugemand, Fugefirma, Fugeservice, Fugemontør i Hillerød, Skævinge, Nødebo og Ny Hammersholt

Årets Fugemand

2020, 2021 & 2023

Et fugefirma i Birkerød med rødderne solidt placeret i Hillerød, Skævinge, Nødebo, Ny Hammersholt, Gørløse, Tulstrup, Gadevang, Uvelse, Store Lyngby, Meløse, Alsønderup, Nørre Herlev og Ny Harløse

Kvalifuge ApS er dit professionelle fugefirma med base i Birkerød, der er beliggende i Nordsjælland i udkanten af København.

Er du på udkig efter et Fugefirma i Hillerød, Skævinge, Nødebo eller Ny Hammersholt?

Skal du skal bruge en Fugemand, også kaldet en Fugemontør, der udfører alt indenfor Fugeservice i Hillerød kommune, og som kan hjælpe dig med en specifik fugeopgave?

Så er du endt det helt rigtige sted.

Hvad end din fugeopgave omhandler fugning af badeværelse, fugning af døre, vinduer og murværk eller omfugning, så står Kvalifuge ApS klar til at rykke ud.

Vi tilbyder fugeservice i top kvalitet til konkurrencedygtige priser i Hillerød, Skævinge, Nødebo og Ny Hammersholt.

Professionalismen der gør forskellen. Vi er et professionel Fugefirma, hvor hver enkel Fugemand har mange års erfaring som Fugemontør.

Vi er vant til at udføre mange forskellige fugeopgaver i hele Hillerød kommune, i byer som Skævinge, Nødebo og Ny Hammersholt m.m.

Hvad kan du forvente?

Hos Kvalifuge ApS udfører vi alle fugeopgaver til top kvalitet i den bedste kvalitetsstandard.

Vi er et alsidigt fugefirma og med et meget dynamisk team bestående af uddannede, kompetente og meget erfarne fugemontører, som er klar til at hjælpe dig med din næste fugeopgave i Hillerød, Skævinge, Nødebo, Ny Hammersholt, Gørløse, Tulstrup, Gadevang, Uvelse, Store Lyngby, Meløse, Alsønderup, Nørre Herlev og Ny Harløse.

Vi varetager både små og store opgaver i forbindelse med alt fra nybyggerier til større renoveringer m.m.

Du er derfor i trygge hænder, når du lader os stå for fugearbejdet på badeværelset, andre vådrumfugninger, fugearbejdet omkring vinduer og døre samt omfugninger.

Ved at vælge os som fugefirma i Hillerød, Skævinge, Nødebo, Ny Hammersholt, Gørløse, Tulstrup, Gadevang, Uvelse, Store Lyngby, Meløse, Alsønderup, Nørre Herlev eller i Ny Harløse, får du erfarne håndværkere, som benytter de absolut bedste fugematerialer, der både giver den flotteste og mest holdbare fugning.

Lad et professionelt fugefirma varetage dine fugeopgaver i Hillerød, Skævinge, Nødebo, Ny Hammersholt, Gørløse, Tulstrup, Gadevang, Uvelse, Store Lyngby, Meløse, Alsønderup, Nørre Herlev og Ny Harløse

Kundeservice og godt håndværk er en selvfølge

Vores yderst kvalificerede fugemænd går ikke bare op i at levere et solidt og holdbart stykke håndværk men også det æstetiske udtryk, som der efterlades efter fugning af din bolig eller erhvervsejendom. Det er meget vigtigt for os, at du er tilfreds med det færdige fugearbejde.

Alle typer fugeopgaver velkomne. Ingen fugeopgaver er for store, små, krævende eller simple, da vi udfører dem alle.

Vi har vores daglige gang i Hillerød kommune, i byer som Skævinge, Nødebo, Ny Hammersholt m.m. Har du en kompliceret og udfordrende fugeopgave? Så kan du regne med at Kvalifuge ApS kan klare den.

Vores mangeårige erfaring er din fordel. Med mere end 25 års erfaring inden for branchen har du her et fugefirma, der har udført utallige af opgaver i Hillerød, Skævinge, Nødebo, Ny Hammersholt, Gørløse, Tulstrup, Gadevang, Uvelse, Store Lyngby, Meløse, Alsønderup, Nørre Herlev og Ny Harløse.

Årets Fugefirma 2020 & 2021! Vi er kendt som eksperterne inden for fugearbejde hos alle vores kunder.

Vi er kendt for at tilbyde alt inden for fugning til private, erhverv, staten og kommuner m.m. Vi kendt som det lokale fugefirma i Hillerød, Skævinge, Nødebo, Ny Hammersholt, og er en top bedømt virksomhed.

Dokumenteret kundetilfredshed

★★★★★

Fuget omkring badekaret

Flot arbejde. Kom til tiden og arbejdede godt hele tiden. Vi er meget tilfredse med arbejdet.
Karl Gustav Meldal
via Anmeld Håndværker

★★★★★

Ny silikone på badeværelset

Hurtig ordreudførelse til aftalte tid. Ronnie udførte et pænt og professionelt arbejde og var venlig og imødekommende. Fakturanr. 12395.
Tommy H. Olsen
via Anmeld Håndværker

★★★★★

Skiftet fuger på 2 badeværelser

Høflig og flink håndværker. Flot arbejde.
Lars Salmonsen
via Anmeld Håndværker

Har du en fugeopgave i Hillerød kommune?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.