✔  Medlem af garantiordningen

✔  Alt i professionel fugning

✔  Altid uforpligtende tilbud

Omfugning af gummifuger vinduer tilbydes her

Er fugerne omkring dine vinduer eller fliser slidte? Så bør du kontakte Kvalifu​ge ApS for professionel hjælp til omfugning. Vi har mange års erfaring på området og kan derfor tilbyde omfugning af elastiske fuger eller omfugning af gummifuger vinduer hos dig. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Farum, Værløse, Allerød, Birkerød og det resterende Nordsjælland.

Alle fuger vil med tiden begynde at smuldre som et resultat af vind, vejr, rengøring og almindeligt slid. Derfor er omfugning en god løsning, da dette gør fugerne pæne og tætte igen. Vi tilbyder omfugning af elastiske fuger samt omfugning af gummifuger, som primært findes indvendigt ved vinduer og døre samt i køkkener og på badeværelser.

Vi har stor erfaring med omfugning af elastiske fuger

Uanset om det gælder badeværelsesfuger, omfugning af fliser i dit køkken eller omfugning af gummif​uger vinduer, så har vi ekspertisen til at løse opgaven professionelt og i høj kvalitet. Vi tilbyder rengøring det pågældende sted, inden vi foretager omfugning, hvilket sikrer et godt og holdbart resultat. 

At få foretaget udkradsning af fuger er både en fryd for øjet og sundt for den pågældende konstruktion. Ved fugning af vinduer eller fugning af fliser forlænges holdbarheden desuden. Vi tilbyder omfugning af elastiske fuger samt omfugning af gummifuger til en fordelagtig pris uanset opgaven.

Kontakt os, og hør mere om fugning

​Kontakt os på telefon 30 23 37 18 eller e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk, hvis du ønsker en kvalitetsbevidst fugning hos dig, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud.

Alternativt kan du også benytte kontaktformularen længere nede på siden.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på fugning

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook