Omfugning af hus og murværk 

Er det ved at være tid til en omfugning af hus, herunder omfugning af murværk? Kvalifuge ApS er din lokale samarbejdspartner i København og Nordsjælland, når fugerne trænger til omfugning.

​​

Hvad enten opgaven gælder en krævende overfladebehandling, reparation af ​huller i betongulvene, udskiftning af​ fuger i vådrum, omfugning af​ vinduer eller døre eller omfugning af murværk, så har vi erfaringen og den rette ekspertise, til at løse opgaven professionelt og i høj kvalitet.

​Vi tilbyder omfugning af hus, såvel som udskiftning af alle slags fuger for både private boligejere, virksomheder, boligforeninger samt for kommunale instanser i hele København og resten af Nordsjælland.​

Omfugning af murværk giver dig nye og slidstærke fuger

Fuger kan med tiden begynde at smuldre som et resultat af vind, vejr, rengøring og almindeligt indendørs slid. Det er derfor vigtigt at lave omfugning af murværk, så du sikrer ejendommen, mod indtrængning af fugt i revner og sprækker. Dette kan ødelægge fugerne i dit murværk og i sidste ende hele væggen eller fundamentet.

​En omfugning er ikke blot en fryd for øjet og sundt for konstruktionen, men er også med til at skabe et bedre indeklima. Så sørg for at få en omfugning af murværk eller hus, hurtigst muligt, hvis de trænger. Er du i tvivl?

Kontakt os

- og få et uforpligtende tilbud

Pris på omfugning af hus er lavere end du tror

Med vores mange års erfaring og ekspertise inden for faget kan vi sikre kompetent rådgivning, når det kommer til omfugning af hus.

På den måde er du garanteret et langtidsholdbart og professionelt resultat ved udskiftning af fugerne. 

Omfugning af murværk prisen kan variere en del, men vi giver dig altid et uforpligtende tilbud, forud for indgåelse af aftalen. 

Husk også, at hvis du ikke handler i ordentlig tid, med omfugning af hus, risikerer du en langt højere omfugning af murværk pris, end den du kunne have nøjedes med.

Sørg derfor, hellere for, at være på den sikre side, og tag opgaven i opløbet, inden det bliver for uoverkommeligt.

​Vi kører til fugeopgaver i hele København og Sjælland. 

Kontakt os på telefon ​30 23 37 18 ​eller via e-mail: kent.madsen@kvalifuge.dk, hvis du ønsker en kvalitetsbevidst omfugning eller bare vil have en idé om priser på omfugning af murværk. 

Alternativt kan du også benytte kontaktformularen til højre ☛

Har du en fugeopgave?
​Kontakt os allerede i dag!

Udfyld nedestående formular, så vil din fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✰✰✰✰✰ 

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook 

Kvalifuge ApS

Kontakt