âś”  Medlem af garantiordningen

âś”  Alt i professionel fugning

âś”  Altid uforpligtende tilbud

Udskiftning af PCB-fuger

Har du mistanke om at fugningerne i dit hjem kan indeholde PCB? Hvis dette er tilfældet, bør du ikke tøve med at kontakte os hos Kvalifuge ApS. Vi er professionelle til at foretage PCB-prøver, og om nødvendigt, foretage sanering af PCB-ramte fuger og bygninger. 

​

Vi står til rådighed for kunder i København, Farum og i resten af Nordsjælland. Vores medarbejdere er kompetente til at udføre sanering af PCB-fuger, og dermed fjerne kilden til PCB-forurening i bygningen, så du undgår at giftstoffet spreder sig yderligere.

​

Hvad er PCB-fugning?

PCB, som står for polyklorerende bifenyler, er et af verdens 12 miljøfarligste stoffer, der fra 1950’erne til slutningen af 1970’erne indgik i fugemassen i en lang række byggerier. PCB optages let i organismer, da det er svært nedbrydeligt.

Stoffet kan medføre alvorlige fysiske skader og hjerneskader, ligesom at det kan være kræftfremkaldende. Det estimeres, at PCB har været en del af fugemassen i mere end 75% af bygningerne der blev opført i den nævnte periode.

​

​Kontakt os for at høre mere om PCB-fuger

En PCB-fugning er særlig problematisk, da PCB kan vandre fra fugemassen til tilstødende bygningsdele og møbler. Det er derfor vigtigt at fuger indeholdende PCB fjernes i tide, da det kun bliver dyrere og mere sundhedsskadeligt, hvis man venter med en sanering. 

​

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at undersøger dine fuger. Ring til os på telefon 30 23 37 18 eller skriv til os på mail kent.madsen@kvalifuge.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

FĂĄ et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud pĂĄ fugning

​

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook​