✔  Medlem af garantiordningen

✔  Alt i professionel fugning

✔  Altid uforpligtende tilbud

Udskiftning af PCB-fuger udføres

Har du mistanke om, at fugningerne i dit hjem kan indeholde PCB? Hvis dette er tilfældet, bør du ikke tøve med at kontakte os hos Kvali​fuge ApS i Birkerød. Vi er professionelle og kan foretage PCB-prøver, og om nødvendigt kan vi også foretage sanering ved at udskifte dine PCB-fuger.

Vores erfarne fugemænd står til rådighed for kunder i blandt andet Farum, Værløse, Allerød og omegn samt i det øvrige Nordsjælland og København. Vores medarbejdere er kompetente til at udføre sanering af PCB-fuger, og dermed fjerne kilden til PCB-forurening i bygningen, så du undgår, at giftstoffet spreder sig yderligere.

Hvad er PCB-fugning?

PCB, som står for polyklorerende bifenyler, er et af verdens 12 miljøfarligste stoffer, der fra 1950’erne til slutningen af 1970’erne indgik i fugemassen i en lang række byggerier. PCB optages let i organismer, da det er svært nedbrydeligt.

Stoffet kan medføre alvorlige fysiske skader og hjerneskader, ligesom det kan være kræftfremkaldende. Det estimeres, at PCB har været en del af fugemassen i mere end 75 % af bygningerne, der blev opført i den nævnte periode.

Kontakt os for at høre mere om PCB-fuger

PCB-fuger er særlig problematiske, da PCB kan vandre fra fugemassen til tilstødende bygningsdele og møbler. Det er derfor vigtigt, at fuger indeholdende PCB fjernes i tide, da det kun bliver dyrere og mere sundhedsskadeligt, hvis man venter med en sanering.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at få undersøgt dine fuger for PCB. Ring til os på telefon 30 23 37 18 eller skriv til vores e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på fugning

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4,4 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook