✔  Medlem af garantiordningen

✔  Alt i professionel fugning

✔  Altid uforpligtende tilbud

​Rengøringsfirma der tilbyder professionel erhvervsrengøring

​Er du på udkig efter et professionelt rengøringsfirma, der kan varetage rengøringen af din virksomheds lokaler til en fordelagtig pris? Så er du kommet til det rette sted. 

Rengøring til erhverv og industri

Hos Kvalirengøring ApS i Birkerød tilbyder vi nemlig professionel erhvervsrengøring af blandt andet haller, kontorlokaler og andre typer lokaler til konkurrencedygtige priser. Vi er desuden specialister inden for rengøring efter brand. Herunder kan vi også udføre akut rengøring.

Vi kører blandt andet ud til erhvervskunder i København og Nordsjælland, herunder for eksempel i Farum, Allerød, Værløse og omegn. Skal vi også køre ud til dig og din virksomhed og udføre hovedrengøring?

Vi lægger vægt på en grundig erhvervsrengøring

Vores dygtige rengøringspersonale har mange års erfaring inden for rengøringsarbejde, og de sørger naturligvis for en grundig rengøring til erhverv, hvor de kommer ind i alle hjørner og kroge. 

Tilfredse kunder er det vigtigste for vores rengøringsselskab, og vi lægger derfor stor vægt på altid at gøre vores kunder tilfredse. Vi har fokus på en god dialog med vores kunder, og vi strækker os langt for at indfri dine behov og ønsker til rengøringen.

Kontakt vores rengøringsfirma og få et uforpligtende tilbud på rengøring til erhverv

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vores rengøringsfirma kan tilbyde din virksomhed inden for rengøring, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på professionel erhvervsrengøring, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 30 23 37 18, men du kan også skrive til vores e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk, hvis det passer dig bedre.

Fortæl os om virksomhedens behov for rengøring, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig på kontorrengøring, industrirengøring eller butiksrengøring.​​

Hvad koster rengøring? Ring gerne til os og få et uforpligtende tilbud eller overslag på priser for erhvervsrengøring og anden rengøringsservice.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på fugning

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook