Nyt badeværelse og renovering

Skal du have renoveret badeværelse eller have nyt badeværelse, kan Kvalifuge ApS hjælpe.

Kvalifuge ApS er mere end bare fuger. Den nordsjællandske virksomhed kan også klare renovering af badeværelser og opsættelsen af nyt badeværelse. Derfor behøver du ikke lede længere, hvis dit badeværelse trænger til en mindre eller en større gennemgribende ombygning. Kvalifuge arbejder i hele Nordsjælland og København.

Vi laver nyt badeværelse af høj kvalitet

For Kvalifuge er ærligt arbejde en dyd. Derfor lægger vi stor vægt på at levere både til tiden og til de aftalte betingelser. Når det gælder både renovering af badeværelse eller opsætning af nyt badeværelse, ved vi, at det er både ubekvemt og generende mens arbejdet står på. Derfor sætter vi en ære i at prioritere kvalitet i vores færdige arbejde og derfor undgå mulige hængepartier, ligesom at vi sætter en ære i at levere til tiden.​​

Kontakt os

- og få et uforpligtende tilbud

​Samarbejde med andre firmaer om renovering af badeværelse

Kvalifuge samarbejder med en række andre firmaer med samme værdier, hvis en opgave er lidt mere omfattende. Det betyder, at hvis der er en opgave, der skal andre faggrupper til at ordne, sørger vi for det. Det kan for eksempel være el-installationer og lignende.

​Ring på telefon 30 23 37 18 eller send en e-mail på kent.madsen@kvalifuge.dk.

Har du en fugeopgave?
​Kontakt os allerede i dag!

Udfyld venligst nedestående formular. Så vil din fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✰✰✰✰✰ 

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook 

Kvalifuge ApS

Kontakt