Fugning af vinduer eller døre og udskiftning af vinduesfuger

Skal du have foretaget en fugning af vinduer, udskiftning af vinduesfuger eller har du behov for omfugning af døre, så lad Kvalifuge ApS i Farum klare opgaven og få et flot og holdbart resultat.

Fugning af døre og vinduer af dygtige fagfolk

Få professionel omfugning eller fugning af døre og fugning af vinduer i Nordsjælland og København udført af Kvalifuge ApS. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger, hvad enten det gælder fugning af døre eller vinduer.

Det er naturligvis vigtigt for både kvaliteten og holdbarheden, at fugning af dine døre bliver udført af professionelle fagfolk. Vi har erfaringen og ekspertisen bag os og kan tilbyde en kvalitetssikker fugning og omfugning af såvel hoveddøren som indvendige døre eller boligens vinduer samt udskiftning af vinduesfuger.​​

Vi udfører fugning af vinduer til private og erhverv

Fuger i mørtel kan efterhånden begynde at smuldre i døren eller omkring vinduerne som resultat af vind og vejr og almindeligt slid. 

Derfor kan du med fordel vælge at få lavet en omfugning med en gummifuge. Vi har stor erfaring med udskiftning af vinduesfuger.

Vi yder altid kompetent rådgivning, inden vi går i gang med udskiftningen, omfugningen eller anden fugearbejde med døre og vinduer. 

Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for fugning eller omfugning af vinduer? Så tag os med på råd.

Vi tilbyder fugning og udskiftning af vinduesfuger for private husejere, boligforeninger, virksomheder og medicinalindustrien – altid med fokus på et højt kvalitetsniveau og en effektiv fugning af både vinduer og døre.

Kontakt os for professionel fugning af døre og vinduer​

Så kontakt os på telefon 30 23 37 18 eller send os en e-mail på kent.madsen@kvalifuge.dk, hvis du ønsker en professionel fugning af døre eller vinduer.​ Benyt også kontaktformularen her.  ✏​

Kontakt os

- og få et uforpligtende tilbud

Har du en fugeopgave?
​Kontakt os allerede i dag!

Udfyld nedestående formular, så vil din fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✰✰✰✰✰ 

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook 

Kvalifuge ApS

Kontakt