Brandtætning med brandfuger – mange års erfaring

Brandfuger, Brandisolering og brandsikring af rørgennemføring tilbydes i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021, 2023 & 2024

Vi kan med stolthed meddele alle, at vi igen i år har vundet titlen som Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets Fugemand 2+ ansatte. Det er femte år i træk, at vi er nomineret til den flotte pris. I 2020, 2021 og 2023 fik vi æren af at løbe med titlen. I 2022 var vi blandt de nominerede. 

Brandfuger, Brandisolering og brandsikring af rørgennemføring i København & Nordsjælland

Kvalifuge ApS har mange års erfaring og specialisering i henhold til brandfugning hos både erhverv, private, virksomheder og institutioner i København og Nordsjælland. Vi udfører enhver brandfugning i overensstemmelse med gældende krav og har altid sikkerhed, kvalitet og æstetik i højsædet.

Hos os er der ingen opgave, der er for stor , og ingen opgave der er for lille. Fugefirmaet Kvalifuge ApS overholder altid enhver indgået aftale med vores kunder og leverer prisvenlige, skræddersyede tilbud.

Brandfugning der er kvalitetssikret af vores fugemænd

For at opnå den optimale sikkerhed i forbindelse med brandfuger, er det vigtigt at opgaven bliver udført af professionelle. Vi udfører professionel og kvalitetssikker brandtætning af blandt andet VVS-rør, branddøre, el-installationer og ventilationsrør.

Kvalifuge ApS har stor ekspertise i forbindelse med brandtætning og -fuger i brandadskillende bygningsdele. I henhold til brandtætning skal enhver fuge tætnes således, at brandfugerne har samme brandmodstand som bygningsdelen.​

Brandsikring i forbindelse med fuger kan udføres med enten godkendte brandfuger eller præfabrikerede lister.

Der er aspekter såsom brandkrav, bevægelse og fugt som i sidste ende bestemmer, hvilket fugemateriale vi vil anvende som brandfugning. Med vores mangeårige erfaring i branchen kan du altid være sikker på, at din brandfugning bliver udført med fokus på kvalitet, sikkerhed og prisvenlighed.

Uanset om det er brandtætning, brandfugning eller brandsikring af rør, branddøre, brandvinduer eller lignende, kan vi hos Kvalifuge ApS udføre opgaver af høj kvalitet og til fornuftige priser.

Vi sikrer dig med brandfuger til brandtætning i huset

Du skal altid være velkommen til at kontakte Kvalifuge ApS for at modtage et uforpligtende tilbud i København eller Nordsjælland på telefon 30 23 37 18.

​​Alle opgaver tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Derfor tager vi altid en grundig snak med dig om det arbejde, der skal udføres, inden vi påbegynder brandfugning. På den måde kan du være sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger. Hver gang.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde – eller benyt kontaktformularen længere nede.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ring på 30 23 37 18

Dokumenteret kundetilfredshed

Søger du et professionelt firma til at ordne dine Brandfuger, Brandisolering eller brandsikring af rørgennemføring?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.