Fugning af både

Fugning af både i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021, 2023 & 2024

Vi kan med stolthed meddele alle, at vi igen i år har vundet titlen som Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets Fugemand 2+ ansatte. Det er femte år i træk, at vi er nomineret til den flotte pris. I 2020, 2021 og 2023 fik vi æren af at løbe med titlen. I 2022 var vi blandt de nominerede. 

Vi er specialisterne

Hos Kvalifuge ApS er fugning af alle slags både et af vores specialer. Vi laver alle typer fuger og tætninger på såvel større lystbåde, sejlskibe og sejlbåde som mindre både.

Vi tilbyder blandt andet:

Flot finish på din båd

Hvad enten det drejer sig om en finishfuge, eller om der skal fuges og tætnes i forbindelse med reparationer, kan Kvalifuge ApS tilbyde et kvalitetssikkert og flot arbejde i forbindelse med fugning af både.

Ofte kan fugearbejdet være den sidste finish, der skal til for, at eksempelvis lister, vindspejle eller vinduer kommer til at se flotte ud.

Derfor kræver det også sin specialist, hvis resultatet skal være flot og præsentabelt. Vi har stor erfaring og arbejder altid koncentreret, effektivt og grundigt, så vi kan præsentere et smukt og holdbart resultat for vores kunder.

Er din båd blevet utæt med tiden?

Mange både er utætte, uden at ejeren er klar over det.

Vi tilbyder at gennemgå bådens fuger for utætheder og giver gerne et uforpligtende tilbud på en eventuel renovering.

Læs evt. denne artikel om “Tips og tricks til fuger og tætning i båden”

Hvor i landet fuger vi både?
Vi udfører fugning af både på hele Sjælland, da vi har folk i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland og Sydsjælland.

Vi arbejder både for private kunder såvel som erhvervskunder.

​Kontakt os for fugning af din båd

Du kan kontakte os ved enten at udfylde vores kontaktformular, ringe på telefon 30 23 37 18 eller sende en e-mail på kent.madsen@kvalifuge.dk, hvis du ønsker en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med fugning af din båd.

Dokumenteret kundetilfredshed

Skal vi fuge din båd?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.