Fugning af badeværelser

Fugning af badeværelser og fliser i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021, 2023 & 2024

Vi kan med stolthed meddele, at vi nu for femte år i træk er nomineret til Årets Håndværker i kategorien Årets Fugemand 2+ ansatte. I 2020, 2021 og 2023 fik vi æren af at løbe med titlen. Vi krydser fingre for, at pokalen for Årets Fugemand 2024 også skal med os hjem, når vi alle samles til et fantastisk awardshow i Cirkusbygningen til april.

Fugning af badeværelser og fliser / Vådrumsfugning af badeværelser og fliser

Ja kært barn har mange navne! Hos Kvalifuge ApS i Birkerød udfører vi alle former for fugning af vådrum, herunder blandt andet fugning af badeværelse og fugning af fliser i vådrum. Derudover tilbyder vi også udskiftning af fuger i badeværelse.

Vi udfører vådrumsfugning for private og erhverv i blandt andet Farum, Allerød, Værløse og hele det øvrige Nordsjælland samt København.

Professionel og korrekt fugning af badeværelser

Der stilles store krav til fugning af i badeværelse, da badeværelset er et rum, der påvirkes af vand og høj luftfugtighed. Derfor er det vigtigt at sørge for ordentlige fuger i høj kvalitet, som lukker tæt.

Vi fuger altid i hele badeværelset, så der er tæt omkring bruser, badekar, afløb, døre og vinduer.

Vores erfaring og dokumenteret kundetilfredshed er din garanti
Vi har stor erfaring og mange års ekspertise inden for fugning af vådrum, hvilket er din garanti for, at fugningen er udført korrekt og professionelt.

Når du lader os stå for fugning af vådrum, kan du være sikker på at undgå råd, svamp i og omkring fugen, de omkringliggende konstruktioner, og dermed sikrer du et sundt indeklima og et flot resultat.

Fugning af vådrum med silikonefuge

Du bør være opmærksom på, at de bløde fuger i et vådrum, der mange steder fungerer som tætning på badeværelser, har begrænset levetid og skal skiftes med nogle års mellemrum.

Derfor arbejder vi med silikonefuger, når vi udfører fugning af fliser på badeværelset og andre former for fugning af vådrum. På denne måde er du sikret et holdbart resultat.

Udskiftning af fuger i badeværelse udføres til perfektion
Hos os er fugning ikke bare fugning. Både ny fugning og udskiftning af fuger i badeværelse skal gøres perfekt, uanset hvilken opgave det drejer sig om.

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Gennem tiden har vi oparbejdet et stort kundenetværk med tilfredse kunder, fordi vi netop vægter kvalitet og service meget højt.

Kontakt os og få et tilbud på fugning af fliser på badeværelset

Ønsker du også et kvalitetsbevidst resultat, så kontakt os på telefon 30 23 37 18 eller send en e-mail på kent.madsen@kvalifuge.dk og få udført en professionel vådrumsfugning.

Fortæl os om din opgave ved at udfylde kontaktformularen, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på fugning af fliser.

Dokumenteret kundetilfredshed

Skal vi fuge dit badeværelse?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.