PCB fuger

Vi udfører PCB Fugning i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021, 2023 & 2024

Vi kan med stolthed meddele, at vi nu for femte år i træk er nomineret til Årets Håndværker i kategorien Årets Fugemand 2+ ansatte. I 2020, 2021 og 2023 fik vi æren af at løbe med titlen. Vi krydser fingre for, at pokalen for Årets Fugemand 2024 også skal med os hjem, når vi alle samles til et fantastisk awardshow i Cirkusbygningen til april.

Udskiftning af Polyklorerede bifenyler også kaldet PCB-fuger

Har du mistanke om, at fugerne i dit hjem kan indeholde PCB? Hvis dette er tilfældet, bør du ikke tøve med at kontakte Kvalifuge. Vi er professionelle og kan foretage PCB-prøver, og om nødvendigt kan vi også foretage sanering ved at udskifte dine PCB-fuger. Vores erfarne fugemontører står til rådighed for alle typer kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vores medarbejdere er kompetente til at udføre sanering af PCB-fuger, og dermed fjerne kilden til PCB-forurening i bygningen, så du undgår, at giftstoffet spreder sig yderligere.

Hvad er PCB-fugning?

PCB står for Polyklorerede bifenyler.

Det er et af verdens 12 miljøfarligste stoffer, der fra 1950’erne til slutningen af 1970’erne indgik i fugemassen i en lang række byggerier.

PCB optages let i organismer, da det er svært nedbrydeligt.

Stoffet kan medføre alvorlige fysiske skader og hjerneskader, ligesom det kan være kræftfremkaldende.

Det estimeres, at PCB har været en del af fugemassen i mere end 75 % af bygningerne, der blev opført i den nævnte periode.

Kontakt os for at høre mere om PCB-fuger

PCB-fuger er særlig problematiske, da PCB kan vandre fra fugemassen til tilstødende bygningsdele og møbler.

Det er derfor vigtigt, at fuger indeholdende PCB fjernes i tide, da det kun bliver dyrere og mere sundhedsskadeligt, hvis man venter med en sanering.

Kontakt Årets Fugemand allerede i dag, hvis du ønsker at få undersøgt dine fuger for PCB.

Ring enten til os på telefon 30 23 37 18, skriv en mail på kent.madsen@kvalifuge.dk, eller udfyld kontaktformularen så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Dokumenteret kundetilfredshed

Har du en opgave der omhandler PCB-fuger?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.