PCB fuger

Vi udfører PCB Fugning i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021, 2023 & 2024

Vi kan med stolthed meddele alle, at vi igen i år har vundet titlen som Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets Fugemand 2+ ansatte. Det er femte år i træk, at vi er nomineret til den flotte pris. I 2020, 2021 og 2023 fik vi æren af at løbe med titlen. I 2022 var vi blandt de nominerede. 

Udskiftning af Polyklorerede bifenyler også kaldet PCB-fuger

Har du mistanke om, at fugerne i dit hjem kan indeholde PCB? Hvis dette er tilfældet, bør du ikke tøve med at kontakte Kvalifuge. Vi er professionelle og kan foretage PCB-prøver, og om nødvendigt kan vi også foretage sanering ved at udskifte dine PCB-fuger. Vores erfarne fugemontører står til rådighed for alle typer kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vores medarbejdere er kompetente til at udføre sanering af PCB-fuger, og dermed fjerne kilden til PCB-forurening i bygningen, så du undgår, at giftstoffet spreder sig yderligere.

Hvad er PCB-fugning?

PCB står for Polyklorerede bifenyler.

Det er et af verdens 12 miljøfarligste stoffer, der fra 1950’erne til slutningen af 1970’erne indgik i fugemassen i en lang række byggerier.

PCB optages let i organismer, da det er svært nedbrydeligt.

Stoffet kan medføre alvorlige fysiske skader og hjerneskader, ligesom det kan være kræftfremkaldende.

Det estimeres, at PCB har været en del af fugemassen i mere end 75 % af bygningerne, der blev opført i den nævnte periode.

Kontakt os for at høre mere om PCB-fuger

PCB-fuger er særlig problematiske, da PCB kan vandre fra fugemassen til tilstødende bygningsdele og møbler.

Det er derfor vigtigt, at fuger indeholdende PCB fjernes i tide, da det kun bliver dyrere og mere sundhedsskadeligt, hvis man venter med en sanering.

Kontakt Årets Fugemand allerede i dag, hvis du ønsker at få undersøgt dine fuger for PCB.

Ring enten til os på telefon 30 23 37 18, skriv en mail på kent.madsen@kvalifuge.dk, eller udfyld kontaktformularen så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Dokumenteret kundetilfredshed

Har du en opgave der omhandler PCB-fuger?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.