Vådrumsfugning

Vådrumsfugning i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021 & 2023

Vi kan med stolthed endnu en gang meddele alle, at vi i 2023 har vundet til Årets Håndværker i kategorien Årets Fugemand! I 2020 og 2021 vandt vi Årets Fugemand. I 2022 fik vi æren af at være finalister i kategorien og så vandt vi for tredje gang i år.

Fugning af fliser og Vådrumsfugning i København og Nordsjælland.

Vådrumsfugning i København og Nordsjælland tilbydes af Årets Fugemand 2020, 2021 & 2023. Kvalifuge ApS tilbyder fugning af badeværelser og vådrum med vådrumsfuger.

Vi udfører fugning med silikone ved alle former for byggeri. Fra nyopførte huse til renovering af badeværelser

Silikonefugning hæfter godt på de fleste materialer og indeholder såkaldte fungicider, der beskytter mod skimmelsvamp og andre vækster.

Skal fliserne på badeværelset skiftes, tilbyder vi en elastisk silikonefugning, der forhindrer vand i at trænge ind i vægge og ned i gulve.

Den elastiske masse kan i hærdet tilstand strække sig helt op til 25 procent og er derfor velegnet til steder, hvor vægge eller samlinger kan sætte sig en smule.

Fugning i nyt vådrum eller renoveret det gamle?

Skal der vådrumfuges i badeværelset eller andre steder, hvor der er brug for vådrumsfuger, er Kvalifuge ApS det oplagte valg.

Fuger i vådrum
Vi laver gummifuger til vådrum, der kan holde til ekstra store mængder vand og fugt.

Vi tilbyder vådrumsfuger i badeværelser, sterilområder og vi kan både lave nye silikonefuger og/eller tilbyde omfugning / renovere de gamle.

Undgå råd og svamp i vådrumsfugen

Fordelen ved vådrumsfuger er især, at råd og skimmelsvamp ikke får lige så hurtigt fat som på almindelige fuger.

Derudover skal du være opmærksom på, at det er på tide at udskifte fugen, hvis den er begyndt at slippe i kanterne, eller hvis den smuldrer.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 30 23 37 18, sende en e-mail til kent.madsen@kvalifuge.dk, eller udfylde kontaktformularen

Vi er klar med råd, vejledning og et uforpligtende tilbud. hvis du foretrækker det.

Dokumenteret kundetilfredshed

Skal vi tage os af din vådrumsfugning?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.