Reparation af fuger

Reparation af fuger i murværk, vinduer og døre i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021, 2023 & 2024

Vi kan med stolthed meddele alle, at vi igen i år har vundet titlen som Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets Fugemand 2+ ansatte. Det er femte år i træk, at vi er nomineret til den flotte pris. I 2020, 2021 og 2023 fik vi æren af at løbe med titlen. I 2022 var vi blandt de nominerede. 

Reparation af fuger i murværk, vinduer og døre

Trænger boligen til at få repareret fugerne i murværket, vinduerne eller dørene? Hos Kvalifuge ApS har vi stor ekspertise inden for reparation af fuger, som vi blandt andet udfører i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. 

Det kan for eksempel være at reparere fuger i murværk, vinduer eller døre. Vi tilbyder også vores ekspertise til dem, der skal have nye fuger eller omfugning.

Undgå træk eller skader ved at få en reparation af fuger

Vinduer, døre, og murværk, herunder facader, skal løbende vedligeholdes. Det gælder især, hvis der kommer skader i fugerne. Ofte er det tilstrækkeligt at reparere fugerne, mens det i andre tilfælde er nødvendigt med en større omfugning.

Huller, frostskader og utætheder i facade kan føre til fugtproblemer, skimmelsvamp og skader i hulmursisoleringen. Samtidig skal reparationen sikre, at der ikke kommer flere og større frostskader.

Vi reparerer fugerne i døre og vinduer for at hindre træk og varmetab, men i visse tilfælde kan der også trænge vand og fugt ind i et eller andet omfang.

Vores dygtige fugemontøre lægger stor vægt på at levere et solidt fugehåndværk, men de lægger også vægt på at efterlade et pænt arbejde.

Det er altid vigtigt for os, at vores kunder bliver tilfredse med den afsluttende finish.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på reparationen

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for fugning. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på telefon 30 23 37 18 for at aftale nærmere, udfylde nedenstående kontaktformular eller du kan sende en besked til os på e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk.

Dokumenteret kundetilfredshed

Har du fuger du vil have repareret?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.