Fugning af vinduer

Fugning af vinduer og udskiftning af vinduesfuger i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021 & 2023

Vi kan med stolthed endnu en gang meddele alle, at vi i 2023 har vundet til Årets Håndværker i kategorien Årets Fugemand! I 2020 og 2021 vandt vi Årets Fugemand. I 2022 fik vi æren af at være finalister i kategorien og så vandt vi for tredje gang i år.

Få udført fugning af vinduer af professionelle fagfolk

Det er naturligvis vigtigt for både kvaliteten og holdbarheden, at vinduesfugningen bliver udført af en professionel fugemand. Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi kan tilbyde en kvalitetssikker fugning, der holder i rigtig mange år.​

Fugning af vinduer og udskiftning af vinduesfuger i København og Nordsjælland

Den klarer Årets Fugemand 2020, 2021 & 2023. Skal du have foretaget fugning af dine vinduer eller udskiftning af vinduesfuger. Lad Kvalifuge ApS klare opgaven.

Vi tilbyder en lang række løsninger, når der skal fuges ved vinduer og døre. ​Har du fået opsat nye vinduer eller døre, er det nødvendigt med en professionel fugning.

Har du gamle mørtelfuger omkring vinduer og døre, tilbyder vi en udskiftning til nye og bedre elastiske fuger.

Vi udfører opgaver for private husejere, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner – altid med fokus på et højt kvalitetsniveau og en effektiv fugning og få et flot og holdbart resultat.

Vi kører på hele Sjælland, da vi har folk i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland og har mange års erfaring inden for vinduesfugning.

Vi fuger vinduer med gummifuge

Fuger i mørtel kan efterhånden begynde at smuldre omkring vinduerne som resultat af vind og vejr samt almindelig slitage.

Derfor kan du med fordel vælge at få foretaget en omfugning med en gummifuge.

Vi yder altid kompetent rådgivning, inden vi går i gang med udskiftning, omfugning eller anden slags fugeservice omkring dine vinduer.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for fugning eller omfugning af dine vinduer? Så tag os med på råd.

Vi tilbyder fugning og udskiftning af vinduesfuger for private husejere, boligforeninger, virksomheder og medicinalindustrien – altid med fokus på et højt kvalitetsniveau og en effektiv fugning.

Kontakt os for en professionel vinduesfugning

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 30 23 37 18, sende en e-mail til kent.madsen@kvalifuge.dk, eller udfylde kontaktformularen hvis du ønsker professionel vinduesfugning og ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.​

Dokumenteret kundetilfredshed

Skal vi fuge dine vinduer?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.