Fugning på sterile områder

Specialfugning på sterile områder for hospitaler, medicinalindustrien m.m. i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021 & 2023

Vi kan med stolthed endnu en gang meddele alle, at vi i 2023 har vundet til Årets Håndværker i kategorien Årets Fugemand! I 2020 og 2021 vandt vi Årets Fugemand. I 2022 fik vi æren af at være finalister i kategorien og så vandt vi for tredje gang i år.

Fugning på sterile områder

Kvalifuge ApS har gennem mange år opnået stor ekspertise inden for fugning på sterile områder, hvor det ikke bare er hvad som helst man fuger med. Vi har erfaring med både større og mindre opgaver, og blandt vores brede kundeskare er der mange små men også mange store virksomheder såsom Lundbeck og Novo Nordisk.

Vi udfører silikonefugning

Blandt andet i medicinal-, fødevare- og forskningsindustrien er det meget vigtigt med en høj standard inden for alle områder.

Det kræver fugning i topklasse, så der ikke er åbne revner og sprækker, hvor bakterier kan slå sig ned.

Vi anbefaler brugen af silikonefugen.

Silikonefugen er især et godt valg til sterile områder, da det hæfter godt på de fleste materialer og indeholder såkaldte fungicider, der beskytter mod skimmelsvamp og andre vækster.

Elastisk silikonefugning

Hvis fugerne skal skiftes ud, tilbyder vi en elastisk silikonefugning, der forhindrer vand i at trænge ind i vægge og ned i gulve.

Den elastiske masse kan i hærdet tilstand strække sig helt op til 25 procent og er derfor velegnet til steder, hvor vægge eller samlinger kan sætte sig.

I er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 30 23 37 18, sende en e-mail til kent.madsen@kvalifuge.dk, eller udfylde kontaktformularen. Vi er klar med råd, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Dokumenteret kundetilfredshed

Skal vi Fuge de sterile områder?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.