Fugning af gulve

Fugning af gulve i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021, 2023 & 2024

Vi kan med stolthed meddele alle, at vi igen i år har vundet titlen som Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets Fugemand 2+ ansatte. Det er femte år i træk, at vi er nomineret til den flotte pris. I 2020, 2021 og 2023 fik vi æren af at løbe med titlen. I 2022 var vi blandt de nominerede. 

Fugning af gulve?

Vi fuger stort set alle typer gulve i hele København & Nordsjælland. Fugning af gulve i træ, beton eller fliser. Trænger fugerne i dit gulv til at blive rettet op, eller skal der lægges helt nye fuger omkring dit nye gulv? En korrekt udført gulvfuge giver en smuk finish, og samtidig forhindrer fugen, at der kan komme snavs imellem gulvet eller gulvfliserne.

Vi sørger altid for en professionel gulvfugning

Hos Kvalifuge ApS tilbyder vi professionel fugning af gulve af enhver slags.

Vi har speciale i fugning imellem trægulve, betongulve og skibsgulve, som vi udfører for private og erhverv i blandt andet København og Nordsjælland.

Vi kører på hele Sjælland, da vi har folk i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland og har mange års erfaring inden for fugning af gulve.

Gulvfugningen forhindre snavs i at hobe sig op

En gulvfuge kan i visse tilfælde være en nødvendighed. Blandt andet kan fugning af gulv afholde snavs i at ophobe sig imellem trægulvbrædder, klinkegulve og andre gulvtyper.

Ligeledes vil gulvfugning give et mere slidstærkt resultat, der holder i flere år, ligesom det fungerer som en flot afsluttende finish.

Vores erfaring er din fordel
Vi har mange års erfaring med professionelt fugearbejde, og vi lægger stor vægt på at udføre vores arbejde i høj kvalitet, så vores kunder bliver tilfredse med resultatet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på fugning af gulve

En gulvfuge kan i visse tilfælde være en nødvendighed. Blandt andet kan fugning af gulvene afholde snavs i at ophobe sig imellem trægulvbrædder, klinkegulve og andre gulvtyper.

Ligeledes vil gulvfugning give et mere slidstærkt resultat, der holder i flere år, ligesom det fungerer som en flot afsluttende finish.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 30 23 37 18, sende en e-mail til kent.madsen@kvalifuge.dk, eller udfylde kontaktformularen.

Vi er klar med råd, vejledning og et uforpligtende tilbud. hvis du foretrækker det.

Dokumenteret kundetilfredshed

Skal du have fuget dine gulve?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.