Fugning af betonelementer

Elementfugning eller Fugning af betonelementer i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021, 2023 & 2024

Vi kan med stolthed meddele alle, at vi igen i år har vundet titlen som Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets Fugemand 2+ ansatte. Det er femte år i træk, at vi er nomineret til den flotte pris. I 2020, 2021 og 2023 fik vi æren af at løbe med titlen. I 2022 var vi blandt de nominerede. 

Udskiftning af gamle fuger

Trænger elementbyggeriet eller fabriksbygningen til en fugning, står Kvalifuge ApS altid klar. Vi kører på hele Sjælland, da vi har folk i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland og er klar til at udføre opgaven med fugning af alle typer betonelementer.

Gennemtestet fugemasse

Kvalifuge ApS benytter gummifugning, som er en gennemtestet, holdbar og pæn løsning. Gummifugning sikrer også, at udbedringerne holder og at eventuelle skader ikke forværres.

Gummifugning med faglig stolthed
Vi lægger både hænder, hjerte og sjæl i vores arbejde med fugning af dine betonelementer, og vi sørger altid for, at alt er tilset en ekstra gang, inden vi afslutter en opgave.

Dialog og tilbud

Med kommunikation – det bedste resultat. Inden vi går i gang med opgaven, sørger vi for at tage en grundig dialog med dig.

Dermed opnår vi en fælles forståelse for, hvilket resultat der ønskes.

Kontakt os for at høre mere om de forskellige muligheder inden for fugning af betonelementer – og for at få et tilbud.

Dokumenteret kundetilfredshed

Skal betonelementerne fuges?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.