Brandisolering

Brandfuger, Brandisolering og brandsikring af rørgennemføring tilbydes i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021, 2023 & 2024

Vi kan med stolthed meddele alle, at vi igen i år har vundet titlen som Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets Fugemand 2+ ansatte. Det er femte år i træk, at vi er nomineret til den flotte pris. I 2020, 2021 og 2023 fik vi æren af at løbe med titlen. I 2022 var vi blandt de nominerede. 

Brandfuger, Brandisolering og brandsikring af rørgennemføring i København & Nordsjælland

Vi tilbyder en brandsikring, hvor alle huller i gulve og brandvægge lukkes, så ilden ikke får mulighed for at sprede sig. De brandsikrede fuger kan f.eks. benyttes, hvor rør, ledninger og kabelbakker gennembryder vægge og gulve og dermed ofte efterlader mindre huller.

Vi udfører brandfuger med fokus på kvalitet og sikkerhed og med afsæt i gældende brandkrav og regler. Vi anvender kun metoder og materialer, der er godkendt af Dansk Brandteknisk Institut. Brandisolering og brandsikring af rørgennemføring er hos Kvalifuge ApS en af de specialopgaver, vi har specialiseret os i.

Vi har i årevis brandisoleret og brandsikret utallige kilometers rørgennemføring ved hjælp af brandfugning. Det kan eksempelvis være i forbindelse med rør og elkabler i erhverv og industrien. Brandsikring af rørgennemføring kan også være i synlige bygningsdele ved blandt andet pumper og ventilation.

Det kan ses når det er lavet rigtigt!

Vi udfører brandisolering, brandtætning og enhver brandfugning i overensstemmelse med gældende krav og har altid sikkerhed, kvalitet og æstetik i højsædet.

Hos Kvalifuge ApS er der ingen opgave, der er for stor, og ingen opgave, der er for lille.

Vi kører på hele Sjælland, da vi har folk i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland og er klar til at udføre opgaven med Brandisolering og brandsikring af rørgennemføring

Vi servicerer erhvervskunder såvel som privatkunder.

Vi har stor ekspertise med brandsikring af rørgennemføring
Vi har oparbejdet stor ekspertise igennem årene med forskellige løsninger inden for brandisolering af rør og kabler, herunder rørgennemføringer.

Med brandtætning kan dine rørmoduler og kabler modstå en brand og yde den påkrævede brandbeskyttelse.

Det betyder blandt andet, at der vil være tid til at evakuere bygningen.

​Vi bruger kun de bedste materialer

Når vi udfører brandsikring af rørgennemføring, benytter vi isoleringsmaterialet brandbatts, som er testet og godkendt til industrien, og med kendte leverandører såsom Rockwool, så kvaliteten altid er i orden.

Vi bruger desuden brandfuger for at sikre en ordentlig brandisolering ved sammenføjninger og lignende.

Brandfugning foretages ofte på synlige bygningsdele og rørmoduler, og vi sikrer naturligvis, at vores brandsikring af rørgennemføringer er af både høj kvalitet og ser pænt ud.

Brandfugning der er kvalitetssikret af vores fugemænd
​For at opnå den optimale sikkerhed i forbindelse med brandfuger er det vigtigt, at opgaven bliver udført af professionelle fagfolk. Vi udfører professionel og kvalitetssikker brandtætning af blandt andet VVS-rør, branddøre, el-installationer og ventilationsrør.

Kvalifuge ApS har stor ekspertise i forbindelse med brandtætning og -fuger i brandadskillende bygningsdele. I henhold til brandtætning skal enhver fuge tætnes således, at brandfugerne har samme brandmodstand som bygningsdelen.​

​Vi har styr på lovene, reglerne og kravene

Brandsikring i forbindelse med fuger kan udføres med enten godkendte brandfuger eller præfabrikerede lister.

​Der er aspekter såsom brandkrav, bevægelse og fugt, som i sidste ende bestemmer, hvilket fugemateriale vi vil anvende som brandfugning.

Med vores mangeårige erfaring i branchen kan du altid være sikker på, at din brandfugning bliver udført med fokus på kvalitet, sikkerhed og prisvenlighed.

Uanset om det er brandtætning, brandfugning eller brandsikring af rør, branddøre, brandvinduer eller lignende, kan vi hos Kvalifuge ApS udføre opgaver af høj kvalitet og til fornuftige priser.

Vi har fokus på holdbarhed og finish ved brandisolering
Vores erfarne fugemænd lægger altid vægt på at levere et solidt og holdbart håndværk ved brandisolering i industrien og brandsikring af rør og elkabler.

Vi lægger dog også vægt på at efterlade et flot stykke arbejde, da det er vigtigt for os, at du er tilfreds med den afsluttende finish på vores brandfuger.

Uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering, kan du altid forvente et resultat i høj kvalitet samt en personlig service til en fornuftig pris. Læs evt. vores kundeanmeldelser

Vi sikrer dig med brandfuger til brandtætning i huset
​Alle opgaver tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

Derfor tager vi altid en grundig snak med dig om det arbejde, der skal udføres, inden vi påbegynder brandfugning.

På den måde kan du være sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger.

Kontakt os for at høre om priser på brandfugning

Vil du høre mere om vores priser på brandtætning med brandfuger og få flere oplysninger om vores løsninger. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på brandsikring af rørgennemføring.

Vores priser på brandisolering i industrien er ganske konkurrencedygtige.

Dit lokale Fugefirma i hele København & Nordsjælland. Du er altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 30 23 37 18, sende en e-mail til kent.madsen@kvalifuge.dk, eller udfylde kontaktformularen.

Vi er klar med råd, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Dokumenteret kundetilfredshed

Søger du et professionelt firma til at ordne dine Brandfuger, Brandisolering eller brandsikring af rørgennemføring?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.