Nye fuger til boligen

Nye fuger til boligen i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021 & 2023

Hvilke fuger skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken slags fuge du har brug for. Her kan Kvalifuge ApS træde til og tilbyde professionel ekspertise og rådgivning, så du får lige nøjagtig dén fugning, som matcher dine ønsker og behov.

Forskellige typer fugning:

Gummifuger, silikonefuger, elastiske fuger – kært barn har mange navne, men de dækker alle over den samme type fuge.

Fugning til vådrum

Når der skal fuges i et vådrum såsom et badeværelse, er det vigtigt at bruge nye elastiske silikonefuger, der er vådrumssikret, og derfor kan holde til store mængder vand og fugt.

Råd og skimmelsvamp har ikke lige så stor chance for at slippe igennem denne type fugning som på almindelige fuger.

Gummifuger eller mørtelfuger

Gummifuger i silikone kan også bruges til vinduer og døre og sørge for, at fugten ikke trænger ind på steder, hvor den ikke har noget at gøre.

Desuden er silikonefugen lavet i et holdbart materiale, der kan holde til solens skarpe stråler, og som giver sig mere efter vind og vejr.

Derved får du mere fleksible fuger end eksempelvis klassiske mørtelfuger, der let smuldrer og revner.

Gummifuger, der ligner mørtelfuger

Kan du dog bedre lide de gammeldags mørtelfuger, kan vi også tilbyde sandbestrøede gummifuger, der ligner klassiske mørtelfuger og måske derfor rent udseendemæssigt passer bedre ind i din type bolig, men som har gummifugernes fleksible egenskaber.

Kontakt os for mere information

Du er altid mere end velkommen til at enten at kontakte os på telefon 30 23 37 18, via e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk eller via kontaktformularen hvis du ønsker gode råd og vejledning, eller hvis du har brug for professionel hjælp til en fugning, hvad enten det gælder en reparation og udskiftning eller udførsel af helt ny fugning i forbindelse med nybyg og renovering.

Skal du have nye fuger til boligen?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.