Fugning i køkkenet

Fugning i køkkenet i hele København & Nordsjælland

Årets Fugemand

2020, 2021 & 2023

Vi kan med stolthed meddele, at vi nu for femte år i træk er nomineret til Årets Håndværker i kategorien Årets Fugemand 2+ ansatte. I 2020, 2021 og 2023 fik vi æren af at løbe med titlen. Vi krydser fingre for, at pokalen for Årets Fugemand 2024 også skal med os hjem, når vi alle samles til et fantastisk awardshow i Cirkusbygningen til april.

Fugning i køkkenet

Uanset om du er i gang med at bygge nyt køkken, er ved renovere det gamle/nuværende eller blot trænger til en omfugning, kan du trygt få hjælp af os. Med mange års erfaring i branchen har vi fået en lang række kompetencer inden for fugning af køkkener. Vi kan også hjælpe med en grundig fugning af dine bordplader.

Køkkenet er ikke bare et rum som alle de andre

Køkkenet er, som de fleste ved, et af de rum, der udsættes for ekstra slid og fugt.

Derfor er det vigtigt med den rigtige fugemasse til de rette forhold og naturligvis noget der holder.

Som de kyndige på området har vi forstand på, hvilke materialer der passer bedst til fugning af bordplade, køkkenvaske, skabe m.m.

Har du et bestemt ønske for valg af farve?
Skal du have nyt køkken, eller skal det gamle renoveres, er det vigtigt, at det er korrekt fuget, så tætningen både er holdbar og æstetisk set pæn.

Vi udfører gummifugning af blandt andet bordplader og skabe i køkkener.

Vi kører på hele Sjælland, da vi har folk i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland og har mange års erfaring inden for fugning af køkkener.

Vi udfører både små og store opgaver for private og erhverv.

Stor erfaring med fugning

Vi har mange års erfaring med fugning og kan dermed give kyndig vejledning uanset opgavens størrelse.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler, de får kvalitet og netop den bedste fugeservice, der altid er i topklasse.

Vi strækker os derfor gerne ekstra langt for at gøre dig helt tilfreds.

Du er meget velkommen til enten at kontakte os på telefon 30 23 37 18, sende en e-mail til kent.madsen@kvalifuge.dk eller udfylde kontaktformularen, hvis du ønsker professionel fugning af dit køkken og ønsker at indhente et uforpligtende tilbud.​

Dokumenteret kundetilfredshed

Skal vi hjælpe med fugning i køkkenet?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.