Brandisolering og brandsikring af rørgennemføring

Hos Kvalifuge ApS i Farum nær København og Nordsjælland har vi specialiseret os i brandisolering og -sikring af rørgennemføring. Det kan eksempelvis være rør og elkabler i erhverv og industrien. Brandsikring af rørgennemføring kan også være i synlige bygningsdele, blandt andet ved pumper og ventilation.

Brandsikring af rørgennemføring med stor ekspertise

Vi har oparbejdet en stor ekspertise med forskellige løsninger inden for brandisolering af rør og kabler, herunder rørgennemføringer. Med brandisolering kan dine rørmoduler og kabler, modstå en brand og yde den påkrævede brandbeskyttelse. Det betyder blandt andet, at der vil være tid til at evakuere bygningen.

Når vi laver brandsikring af rørgennemføring, benytter vi isoleringsmaterialet brandbatts, som er testet og godkendt til industrien, og med kendte leverandører, som Rockwool, er kvaliteten altid i orden. Vi bruger desuden brandfuge, for at sikre en ordentlig brandisolering ved sammenføjninger og lignende.

Brandisolering foretages ofte på synlige bygningsdele og rørmoduler, og vi sikrer naturligvis, at brandsikringen af dine rørgennemføringer er både af høj kvalitet og ser pænt ud. 

Fokus på holdbarhed og finish

Vores erfarne fugemænd lægger altid vægt på at levere et solidt og holdbart håndværk ved brandisolering i industrien og brandsikring af rør og elkabler. Vi lægger dog også vægt på, at efterlade et flot stykke arbejde, da det er vigtigt for os, at du er tilfreds med den afsluttende finish.

Uanset der er tale om nybyggeri eller renovering kan du altid forvente et arbejde i høj kvalitet og en personlig service til en fornuftig pris.

Kontakt os gerne for at høre om priser på brandisolering

Du er meget velkommen til at høre om priser på brandisolering og få flere oplysninger om vores løsninger. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på brandsikring af, for eksempel, en rørgennemføring.

Vores priser, på brandisolering i industrien og brandsikring af rørgennemføringer, er ganske konkurrencedygtige.

Du er velkommen til, at ringe til os med spørgsmål, eller hvis du er interesseret, på telefon 30 23 37 18, for at høre nærmere. Du kan også altid skrive til os, på e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk.​

Har du en fugeopgave?
​Kontakt os allerede i dag!

Udfyld nedestående formular, så vil din fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✰✰✰✰✰ 

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook 

Kvalifuge ApS

Kontakt