✔  Medlem af garantiordningen

✔  Alt i professionel fugning

✔  Altid uforpligtende tilbud

Brandisolering og brandsikring af rørgennemføring

Hos Kvalifuge ApS i Birkerød nær København og Nordsjælland har vi specialiseret os i brandisolering og -sikring af rørgennemføring. Det kan eksempelvis være rør og elkabler i erhverv og industrien. Brandsikring af rørgennemføring kan også være i synlige bygningsdele ved blandt andet pumper og ventilation.

Stor ekspertise med brandsikring af rørgennemføring

Vi har oparbejdet stor ekspertise med forskellige løsninger inden for brandisolering af rør og kabler, herunder rørgennemføringer. Med brandisolering kan dine rørmoduler og kabler, modstå en brand og yde den påkrævede brandbeskyttelse. Det betyder blandt andet, at der vil være tid til at evakuere bygningen.

Når vi laver brandsikring af rørgennemføring, benytter vi isoleringsmaterialet brandbatts, som er testet og godkendt til industrien, og med kendte leverandører såsom Rockwool er kvaliteten altid i orden. Vi bruger desuden brandfuge for at sikre en ordentlig brandisolering ved sammenføjninger og lignende.

Brandisolering foretages ofte på synlige bygningsdele og rørmoduler, og vi sikrer naturligvis, at brandsikringen af dine rørgennemføringer er både af høj kvalitet og ser pænt ud. 

Fokus på holdbarhed og finish

Vores erfarne fugemænd lægger altid vægt på at levere et solidt og holdbart håndværk ved brandisolering i industrien og brandsikring af rør og elkabler. Vi lægger dog også vægt på at efterlade et flot stykke arbejde, da det er vigtigt for os, at du er tilfreds med den afsluttende finish.

Uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering, kan du altid forvente et resultat i høj kvalitet samt en personlig service til en fornuftig pris.

Kontakt os gerne for at høre om priser på brandisolering

Du er meget velkommen til at høre om priser på brandisolering og få flere oplysninger om vores løsninger. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på brandsikring af for eksempel en rørgennemføring.

Vores priser på brandisolering i industrien – og brandsikring af rørgennemføringer – er ganske konkurrencedygtige.

Hvis du er interesseret eller har nogen spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 30 23 37 18 for at høre nærmere. Du kan også altid skrive til os på e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad fugemanden og vores fugefirma kan tilbyde. ​Ring eller skriv til os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du en fugeopgave?

​Udfyld vores formular. Så vil dine fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud på fugning

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook