Brandisolering af stål såsom bærende stålkonstruktioner

Hos Kvalifuge ApS i Farum nær København og Nordsjælland har vi specialiseret os i brandisolering af stål. Det kan være bærende stålkonstruktioner, stålbjælker og stålsøjler. Brandisolering af stål kan også være af synlige bygningsdele.

Vi har stor ekspertise inden for brandisolering af stål

Vi har oparbejdet en stor ekspertise med forskellige løsninger inden for brandisolering af stål, således stålkonstruktioner, stålsøjler og stålbjælker kan modstå en brand og yde den påkrævede brandbeskyttelse. Det betyder blandt andet, at der vil være tid til at evakuere bygningen.

Brandisoleringen kan også foretages på synlige bygningsdele, og vi sikrer naturligvis, at området spartles, således overfladen vil indgå i ejendommes øvrige elementer. Vores priser på brandfugning er naturligvis konkurrencedygtige.

​​

Vores erfarne fugemænd lægger altid vægt på at levere et solidt og holdbart håndværk ved brandisolering af stål. Men vi lægger også vægt på at efterlade et pænt arbejde og et æstetiske udtryk. Det er vigtigt for os, at kunderne bliver tilfredse den afsluttende finish.

Uanset der er tale om nybyggeri eller renovering kan du altid forvente et arbejde i høj kvalitet og en personlig service til en fornuftig pris.

Kontakt os gerne for at høre om priser på brandfugning

Du er meget velkommen til at høre om priser på brandfugning og få flere oplysninger om vores løsninger. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på brandisolering af stål. 

Du kan ringe til os på telefon 30 23 37 18 for at høre nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk.​

Har du en fugeopgave?
​Kontakt os allerede i dag!

Udfyld nedestående formular, så vil din fugemand eller en af vores medarbejdere tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Vedrører *

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✰✰✰✰✰ Vurderet 4.3 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook 

Kvalifuge ApS

Dybedalsvej 24, 3520 Farum​

CVR: 30524586​

Kontakt