Fugearbejde og fugeservice i alle afskygninger på Sjælland

Hos Kvalifuge ApS tilbyder vi alle former for fugning i København og i hele Nordsjælland, og vores fugeservice dækker både indendørs såvel som udendørs fugearbejde. Vores​ fugefirma kan tilbyde nedenstående.​​

Årets Fugemand

2020, 2021, 2023 & 2024

Vi kan med stolthed meddele alle, at vi igen i år har vundet titlen som Årets Håndværker 2024 i kategorien Årets Fugemand 2+ ansatte. Det er femte år i træk, at vi er nomineret til den flotte pris. I 2020, 2021 og 2023 fik vi æren af at løbe med titlen. I 2022 var vi blandt de nominerede. 

​Læs mere om vores fugeservice

Når vi udfører fugeservice, arbejder vi primært med gummifuger og elastiske fuger, men vi tilbyder også brandfugning og fugearbejde med sandbestrøede fuger, der ligner mørtelfugning.

Du kan få en mere detaljeret oversigt over de forskellige typer fuger ved at klikke her, ligesom du også kan læse meget mere om vores fugeservice og fugearbejde her på hjemmesiden ved at trykke på listen foroven.

Vi tilbyder fugearbejde i høj kvalitet

Kvalifuge ApS har stor erfaring og ekspertise inden for fugearbejde, og vi leverer altid fugeservice af højeste kvalitet.

Med os som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret et kvalitetsbevidst og langtidsholdbart resultat med en smuk finish.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 30 23 37 18 eller via e-mail kent.madsen@kvalifuge.dk, hvis du ønsker professionelt udført fugearbejde.

Vi yder altid rådgivning omkring valg af fuge og den bedste løsning på netop din opgave.

Dokumenteret kundetilfredshed

Uforpligtende tilbud på fugning

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.