Greve

Fugemand, Fugefirma, Fugeservice, Fugemontør i Greve, Greve Strand, Tune, Greve Landsby og Kildebrønde

Årets Fugemand

2020, 2021 & 2023

Et fugefirma i Birkerød med rødderne solidt placeret i Greve, Greve Strand, Tune, Greve Landsby og Kildebrønde

Kvalifuge ApS er dit professionelle fugefirma med base i Birkerød, der er beliggende i Nordsjælland i udkanten af København.

Er du på udkig efter et Fugefirma i Greve, Greve Strand, Tune, Greve Landsby og Kildebrønde?

Skal du bruge en Fugemand, også kaldet en Fugemontør, der udfører alt indenfor Fugeservice i Greve, Greve Strand, Tune, Greve Landsby og Kildebrønde, og som kan hjælpe dig med en specifik fugeopgave?

I så fald er du endt det helt rigtige sted.

Hvad end din fugeopgave omhandler fugning af badeværelse, fugning af døre, vinduer og murværk eller omfugning, så står Kvalifuge ApS klar til at rykke ud.

Vi tilbyder fugeservice i top kvalitet til konkurrencedygtige priser i Greve, Greve Strand, Tune, Greve Landsby og Kildebrønde.

Vi er et professionel Fugefirma, hvor hver enkelt Fugemand har mange års erfaring som Fugemontør og er vant til at udfører Fugeservice i Greve, Greve Strand, Tune, Greve Landsby og Kildebrønde.

Hvad kan du forvente?

Hos Kvalifuge ApS udfører vi alle fugeopgaver til den bedste kvalitetsstandard.

Vi er et alsidigt fugefirma og med et meget dynamisk team bestående af uddannede, kompetente og meget erfarne fugemontører, som er klar til at hjælpe dig med din næste fugeopgave i Greve, Greve Strand, Tune, Greve Landsby og Kildebrønde.

Vi varetager både små og store opgaver i forbindelse med alt fra nybyggerier til større renoveringer m.m.

Du er derfor i trygge hænder, når du lader os stå for fugearbejdet på badeværelset, andre vådrumfugninger, fugearbejdet omkring vinduer og døre samt omfugninger.

Ved at vælge os som fugefirma i Greve, Greve Strand, Tune, Greve Landsby og Kildebrønde får du erfarne håndværkere, som benytter de absolut bedste fugematerialer, der både giver den flotteste og mest holdbare fugning.

Lad et professionelt fugefirma varetage dine fugeopgaver i Greve Kommune

Kundeservice og godt håndværk er en selvfølge

Kundeservice og godt håndværk er en selvfølge
Vores yderst kvalificerede fugemænd går ikke bare op i at levere et solidt og holdbart stykke håndværk men også det æstetiske udtryk, som der efterlades efter fugning af din bolig eller erhvervsejendom. Det er meget vigtigt for os, at du er tilfreds med det færdige fugearbejde.

Ingen fugeopgaver er for store, små, krævende eller simple, vi udfører alle typer fugeopgaver i Greve, Greve Strand, Tune, Greve Landsby og Kildebrønde.

Har du en kompliceret og udfordrende fugeopgave? Så kan du regne med at Kvalifuge ApS kan klare den.

Med mere end 25 års erfaring inden for branchen har du her et fugefirma der har udført utallige af opgaver i Greve, Greve Strand, Tune, Greve Landsby og Kildebrønde.

Vi er kendt som eksperterne inden for fugearbejde hos alle vores kunder, for at tilbyde alt inden for fugning til private, erhverv, staten og kommuner m.m. i Greve, Greve Strand, Tune, Greve Landsby og Kildebrønde og en top bedømt virksomhed.

Dokumenteret kundetilfredshed

★★★★★

Fuget omkring badekaret

Flot arbejde. Kom til tiden og arbejdede godt hele tiden. Vi er meget tilfredse med arbejdet.
Karl Gustav Meldal
via Anmeld Håndværker

★★★★★

Ny silikone på badeværelset

Hurtig ordreudførelse til aftalte tid. Ronnie udførte et pænt og professionelt arbejde og var venlig og imødekommende. Fakturanr. 12395.
Tommy H. Olsen
via Anmeld Håndværker

★★★★★

Skiftet fuger på 2 badeværelser

Høflig og flink håndværker. Flot arbejde.
Lars Salmonsen
via Anmeld Håndværker

Har du en fugeopgave i Greve, Greve Strand, Tune, Greve Landsby eller Kildebrønde?

Udfyld formularen. Så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.